Абітурієнтка з Житомирщини продовжуватиме навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті

21 червня 2017 року

Аліна Синицька, що народилася в квітучій Житомирщині, нещодавно вдало склала ЗНО та планує вступати до вищого навчального закладу. Про те, чому наша майбутня студентка обрала саме НУБіП України йтиме мова в нашому інтерв’ю.

 

- Чому саме НУБіП і чому саме спеціальність переклад ?
- Я живу в невеличкому містечку, проте в ньому функціонує чимала кількість шкіл спеціалізованих на вивченні іноземних мов. Моя школа спеціалізується на німецькій мові. Німецьку мову я вивчала з першого класу та відвідувала додаткові курси. Отже, наприкінці мого навчання питань про вибір спеціальності не виникало. Проблемою став вибір вищого навчального закладу в якому була б спеціальність переклад. Зупинила свій вибір на НУБіП України тому, що цей університет надає змогу всебічно розвиватись та стажуватись за кордоном беручи участь у програмі подвійних дипломів, що зараз діє в університеті. Також тут можна здобути, паралельно, другу вищу освіту, оскільки спеціалісти в тій чи іншій галузі зі знанням іноземної мови вкрай необхідні.

- Звідки дізналася про НУБіП України?
- Від знайомих, які вже навчаються в НУБіП України на гуманітарно-педагогічному факультеті.

- Чи маєш вже якісь плани щодо свого майбутнього після закінчення вишу?
- Звісно. Планую отримати сертифікат C1 про знання німецької мови, а згодом і англійської, що можна зробити відвідуючи підготовчі курси при гуманітарно-педагогічному факультеті та працювати перекладачем-синхроністом, стажуватися за кордоном.

- Які маєш захоплення поза навчанням?
- З дитинства захоплююсь читанням та музикою. Зі спортивних дисциплін захоплююсь бігом та велоспортом. В НУБіП України створено для цього усі умови, оскільки в Голосііївському лісі, де знаходиться наш виш, є чимало місця для бігу та велосипедних прогулянок.


Рожков Ю. Г.,
а
систент кафедри романо-германських
мов і перекладу 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook