Вручення Сертифікатів комп’ютерної програми «M.E.Doc» магістрам спеціальності «Облік і оподаткування»

20 червня 2017 року

 

Викладачі кафедри обліку та оподаткування з 12 по 16 червня спільно з розробниками Учбового центру програмного забезпечення «M.E.Doc» провели для магістрів спеціальності «Облік і оподаткування навчальну практику з дисципліни «Комп’ютерні технології в обліку, аудиті та оподаткуванні».
Комп’ютерна програма «М.Е.Doc» є сучасним програмним продуктом з сертифікатами електронного цифрового підпису АЦСК «Україна» для суб’єктів господарювання, що здійснюють різні види діяльності. При роботі з комп’ютерною програмою «M.E.Doc» документи надійно захищені від несанкціонованого втручання, обмін їх відбувається у зашифрованому вигляді, а ключі є унікальним набором символів та гарантом підписання електронного документа власником електронного ключа. Програма «M.E.Doc» визнана експертизою Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації (ДССЗЗІ).
Зміст навчальної практики для студентів передбачав: установку та налаштування програмного забезпечення «M.E.Doc»; отримання електронного цифрового підпису; створення картки суб’єкта господарювання; обмін первинними документами з контрагентами; формування та подання різних видів звітності. На завершальному етапі практики студенти підготували звіти, обґрунтували переваги електронного документообігу над паперовим.
Викладачі та фахівці Учбового центру відзначили високий рівень підготовки студентів. По закінченню практики студенти успішно пройшли тестування, отримали Сертифікати про проходження курсу навчання з використанням комп’ютерної програми «M.E.Doc» та 50% знижку на придбання будь якого програмного модуля або веб-сервиса «СОТА» з правом його застосування для майбутнього підприємства-роботодавця.

 

      

Присутність декана економічного факультету Анатолія Дмитровича Діброви і завідувача кафедри обліку та оподаткування Євгенії Василівни Калюги на врученні Сертифікатів сприяли справжньому святу для студентів!

 Бажаємо нашим студентам подальшого професійного зростання!

nubip.edu.ua/node/34481

Ганяйло О.М.,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook