ХХІХ МІЖНАРОДНА АГРОПРОМИСЛОВА ВИСТАВКА «АГРО-2017»

14 червня 2017 року
НК «Експоцентр України», м. Київ

8 червня студенти Ніжинського агротехнічного коледжу (представники груп МН141 та ОН151) під керівництвом викладачів Олександра Кириченка та Олени Ковтун відвідали ХХІХ Міжнародну агропромислову виставку «Агро-2017» – наймасштабнішу на території України та Східної Європи, яка проходила на базі НК «Експоцентр України».

На виставці були представлені новинки сільськогосподарської техніки та устаткування, сучасні агротехнології різних напрямків сільського господарства та сільськогосподарська продукція, вироблена вітчизняними підприємствами та господарствами.

Ознайомившись із великою кількістю сучасної високотехнологічної техніки, кожен відвідувач мав можливість почерпнути щось нове, ознайомитися з сучасним станом машинобудування та перспективами його розвитку.

Учасником виставки був і наш базовий навчальний заклад – Національний університет біоресурсів і природокористування України. Представлені університетом експозиції були спільною роботою трьох факультетів – механіко-технологічного, конструювання та дизайну і інформаційних технологій. Переважно це освітянські послуги й розробки студентських наукових гуртків, де акцент зроблено на використання біонеорганічних систем (модератор - професор Геннадій Голуб).

Студентів не просто зацікавила, а вразила експозиція ННЦ «Інститут механізації та електрифікації сільського господарства», де було представлено використання автотрактора МЕЗ-330. Цей енергозасіб сконструйовано на базі відомого автомобіля КрАЗ-6322, який має можливість виконувати як транспортні, так і польові роботи.

Після відвідування експозицій студенти вдалися до риболовлі безпосередньо у басейні виставкового центру, від чого отримали справжнє задоволення.

Поїздка для студентів, майбутніх фахівців аграрної сфери, видалася не тільки цікавою, але й дуже корисною.

Олександр Кириченко,
голова циклової комісії технічного сервісу
та експлуатації машин і об ладнання АПВ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook