В ННІ післядипломної освіти презентували діяльність компанії Cooperative Resources International – світового лідера з надання передового досвіду, інновацій та благополуччя

12 червня 2017 року
НУБіП України

         

ННІ післядипломної освіти завітали представники компанії Cooperative Resources International (CRI) ) зі штаб-квартирою в Shawano, штат Вісконсін, США, що є світовим лідером з надання передового досвіду, інновацій та благополуччя – Боб Страттон, заступник віце-президента з міжнародного маркетину та Ретер Новоторов, офіційний представник компанії у Східній Європі.


       Вони виступили з презентацією про діяльність компанії на світовому ринку інновацій в тваринництві і дорадництва.

     Сьогодні CRI і його дочірні підприємства – AgSource Cooperative Services, Genex Cooperative, Inc. і MOFA Global – нараховують більш ніж 1500 працівників, що працюють для задоволення потреб осіб, пов'язаних із землею через виробництво рослинної і тваринної продукції.

       Представлений матеріал викликав жваву дискусію та інтерес для спеціалістів, викладачів і студентів. Отримані нові знання та інформація щодо вирощування деяких органів людини на базі тварин, а також про особливості генетичного матеріалу та способів запліднення корів. Слухачам були показані навчальні фільми.

       У результаті сторони домовились про розвиток співпраці в рамках проведення освітньо-консультаційних заходів для слухачів ННІ післядипломної освіти, науковців, зацікавлених студентів із залученням фахівців українського відділення компанії CRI і її керівника Володимира Фічака.

 

Тетяна Кальна-Дубінюк, 

завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook