Фахівці Учбового центру розробника "M.E.Doc" спільно з викладачами кафедри обліку та оподаткування проводять навчання для магістрів спеціальності «Облік і оподаткування» в програмі "M.E.Doc".

15 червня 2017 року

В рамках навчальної практики з курсу «Комп’ютерні технології в обліку, аналізі та оподаткуванні» з 12 червня 2017 р. розпочалася навчальна практика з програми "M.E.Doc" для магістрів спеціальності «Облік і оподаткування» 1-го року навчання.

Фахівці Учбового центру розробника "M.E.Doc" проводять навчання спільно з доцентами кафедри обліку та оподаткування Венгерук Н.П., Ганяйло О.М. та Литвиненко В.С.
Для якісного засвоєння теоретичної частини навчання студентів програмі "M.E.Doc" безпосередньо після лекцій розпочалася практична робота в програмі.
Під час навчання студенти ставили багато питань, що стосуються обміну електронними документами з накладенням електронного цифрового підпису.

В середині червня фахівцями Учбового центру розробника "M.E.Doc" буде проведена також тижнева практика для студентів, на якій студенти більш поглиблено вивчать роботу в програмі.
У кінці практики їх чекає тестування, після якого вони зможуть отримати сертифікати про проходження курсу навчання з використанням комп'ютерної програми "M.E.Doc".

www.me-doc.com.ua/1111193503-process-obucheniya-studentov-nubip-rabote-v-m-e-doc

Мельянкова Людмила,
доцент кафедри обліку та оподаткування
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook