Давид Калістий: обираю НУБіП першим пріоритетом

13 червня 2017 року

     Київський школяр Давид Калістий – один з учасників нещодавньої університетської предметної олімпіади. Ближче ми познайомилися з ним, коли він – щоправда, із значним запізненням – прийшов до приймальної комісії за своїм заслуженим сертифікатом.

– Я бачу, сертифікат з біології? Вирішив пов’язати майбутнє з біологічними спеціальностями?
     – Так. Мрію навчатися на факультеті тваринництва та водних біоресурсів НУБіП – який і визначив першим пріоритетом. Тож практично інших вишів для навчання не розглядав. 

– ЗНО вже склав?
     – Звісно, і першою складав біологію. Приблизно підрахував, що з врахуванням 14 додаткових балів від університету матиму 185 балів. Думаю, вистачить, аби стати студентом НУБіП. І можливо захищати його честь на різних змаганнях з карате, адже маю з цього виду спорту чорний пояс і перший дан, веду заняття як тренер.

– А як взагалі звернув увагу на наш університет?
     – Свого часу його закінчував мій батько, а його думку я звик враховувати. Плюс поради друзів, які вчилися чи зараз навчаються у НУБіП і особисті враження після відвідин університету. Якщо щось робити – то найкраще, а якщо навчатися – то у столичному виші, який входить до трійки кращих в Києві.

Валентин Обрамбальський 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook