Відбулась зустріч власника фірми "Segment Y.G. Business Development Ltd" Яковим Гороховським з Ізраїлю з викладачами, аспірантами та студентами економічного факультету НУБІП України

9 червня 2017 року

   8 червня відбулась зустріч власника фірми "Segment Y.G. Business Development Ltd"Яковим Гороховським з Ізраїлю з викладачами, аспірантами та студентами економічного факультету НУБІП України, котрий провів бізнес-тренінг «Процес прийняття рішень в бізнесі та Бізнес-Стратегіі», як один з видів навчання, який на відміну від психологічного тренінгу мав на меті передусім формування ділових навичок і умінь учасників, як потенційних власників бізнесу, або топ - менеджерів транснаціональних корпорацій.

Бізнес-тренер, для успішного керівництва компанією запропонував: ризикувати, брати відповідальність на себе, розуміти психологію та менталітет колективу, яким керуєш (а також фінансово заохочувати та публічно висловлювати похвалу кожному індивідууму). На думку підприємця, алгоритмом вирішення проблем в компанії є планування в наступній послідовності: виявлення проблем, визначення мети й шляхів вирішення, з’ясування альтернативних заходів  та  оптимізація процесу.
Відбулась  ділова гра, в результаті якої виділили, значні потенційні можливості ефективного керівника та відзначили студентку економічного факультету та викладача біржової діяльності і торгівлі Кравченко А.С.
 

Анна Кравченко
доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook