Найкраща нота дня: гостем університету був народний артист України Богдан Бенюк

25 травня 2017, 16:00
НУБіП України

 Що спільного у НУБіП і Богдана Бенюка? Хто знає, той знає, а хто не знає – нізащо не вгадає! А спільне те, що університет і улюбленець святкують народження в один день – 26 травня. Щоправда, виш удвічі старший, але то вже деталі.

І сьогодні народний артист України Богдан Бенюк – дав прекрасний творчий вечір для колективу НУБіП. Богдан Михайлович з властивим йому гумором розповідав про студентські роки, свою кар’єру артиста театру і кіно, спілкування з легендарним українським режисером Леонідом Биковим, зокрема, на зйомках фільму «Ати-бати, йшли солдати». І серйозно говорив про соціальну відповідальність і свідомість, виховання студентства – як професор Інституту кінематографії імені Карпенка-Карого, стосунки у сім’ї і ставлення до природи. А ще, безумовно, співав – кращі пісні кращих авторів.

     А прекрасну творчу пару метру склав наш колега – доцент кафедри культурології, заслужений артист України Роман Рудий.

Їхній тандем протягом двох годин зривав цілком заслужені аплодисменти. А коли цього часу не вистачило, пан Богдан пообіцяв продовжити цю зустріч іншим разом. На пам'ять про візит до НУБіП ректор університету Станіслав Ніколаєнко, з яким у нього давні дружні стосунки, вручив подяку, яка нагадуватиме артисту про сьогоднішній день.

  Як подарунок на день народження вдячні глядачі вручили йому прекрасний коровай. Котрий, щоправда, до свята не доживе: його ще сьогодні продегустують онуки артиста.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook