З вдячністю про вчителя

1 червня 2017, 14:00

Зараз наше життя нерозривно пов’язане  з університетом – неповторним світом, що подарував нам зустріч із найкращими викладачами, справжніми друзями, що відкривають горизонт нових мрій, знань, захоплень. Перша лекція, перше семінарське заняття, чи то перший успіх, чи то перша наша невдача: ми з цікавістю сприймали кожне слово професора Мельникової Н.М.

Все було нове й незвичайне для нас, першокурсників Національного Університету біоресурсів і природокористування України.
Профессор Мельникова Неля Миколаївна – досвідчений, творчо-працючий викладач.
Відмітна властивість її роботи – наполегливе, цілеспрямоване виховання у студентів бажання вчитися.
Вчити всіх, і «сильних» і «слабких», допомогти дітям відчути свою самоцінність – головний принцип її педагогічної діяльності.
Під час проведення лекційних та практичних занять, Неля Миколаївна підбирає цікаві форми і методи роботи зі студентами. Володіючи технологіями, формами і методами інноваційного навчання, вона використовує особистий досвід, мотивуючи своїх вихованців.
Враховуючи психологічні особливості студентів, їх реальні навчальні можливості, Неля Миколаївна стимулює позитивне ставлення до навчально-пізнавальної діяльності, вміє лаконічно, виразно і образно подати матеріал, володіє ораторським мистецтвом, ефективними технологіями викладання. Такий підхід до процесу навчання створює умови для розвитку пізнавальної активності студентів, їхнього самовираження, самовдосконалення. Користується авторитетом серед студентської молоді та батьків.
Як би не склалася наша доля, серце кожного з нас буде сповнене повагою й щирою вдячністю Вам, дорога викладачко.
Дякуємо за те, що Ви завжди вірите в нас, підтримуєте наші починання.
Міцного здоров’я й терпіння, щиро бажаємо Вам. А ще - везіння людського, натхнення й викладацьких злетів.

З повагою і вдячністю, студенти факультету ТВПТТ, перший курс навчання:
Горбач Тетяна,
Заредін Микола,
Яремчук Максим,
Пономарчук Михайло,
Сорокун Антон,
Лебедєва Ірина,
Петренко Леся,
Левківська Наталія


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook