ЗНО – випробовування й крок у майбутнє: до НУБіП України

31 травня 2017 року

29.05.2017 року відбулося зовнішнє незалежне оцінювання учнів 11 класів з англійської мови, що є ще одним кроком на шляху до обрання заповітних професій та вступу в нове доросле життя.
У гімназії № 179 Голосіївського району міста Києва учні шкіл Голосіївського району писали екзаменаційні роботи з англійської мови. По закінченню виходили схвильовані й втомлені, але водночас в їхніх очах читалося полегшення й запитання: «а що далі?, як бути?», тож завідувач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Оксана Іванова завітала до гімназії підтримати, підбадьорити й запропонувати різноманіття спеціальностей НУБіП України.
    Звичайно, наголошувалося на спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету, серед яких дві нові й перспективні «Міжнародні відносини», «Психологія», ну і, безперечно, класичні й улюблені «Філологія» та «Соціальна робота».
    Вже вчорашні учні та ще поки не абітурієнти з цікавістю переглядали буклети й, відволікаючись від завдань ЗНО, оживали та задавали питання про вступ, умови й перспективи. Вже спокійні й озброєні інформацією, діти поверталися додому готуватися до нового випробовування в п’ятницю та обирати своє майбутнє…
Твій вибір, твоя дорога – НУБіП України – твоя перемога!

Оксана Іванова, завідувач кафедри

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook