Співпраця з роботодавцями

 Для постійного оновлення інформації з можливостей працевлаштування випускників – фахівців з водних біоресурсів та аквакультури, кафедра гідробіології і іхтіології тісно співпрацює з провідними державними і приватними установами та підприємствами різних форм власності рибничої галузі.

Співпраця розпочинається з перебування студентів на виробничій практиці. Студенти, які зацікавлені дослідницькою діяльністю, спрямовуються у науково-дослідні інститути НАН України та НААН України, зокрема, найбільш тісний зв'язок встановлено з Інститутом гідробіології НАНУ та Інститутом рибного господарства НААН України.

Студенти, які бажають у майбутньому працювати на підприємствах рибної галузі, залучаються до проходження виробничої практики у державних і приватних підприємствах з розведення риб, вирощування рибопосадкового матеріалу чи вирощування товарної рибної продукції. До таких підприємств відносяться ПрАТ «Чергініврибгосп», ТОВ «Рибне господарство «Меркурій», ДП «Іркліївський розплідник рослиноїдних риб», ДП «Укрриба», ТОВ «Фортуна - XXI століття» та інші.

Для покращення співпраці з роботодавцями між кафедрою та Державним Агенством Рибного Господарства України украдено договір про співробітництво та намічено проведення ряду першочергових заходів, серед яких скликання нарад, семінарів та круглих столів щодо розширення переліку потенційних роботодавців для випускників спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура».
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook