Vivat Academia! Vivant professores!

26 травня 2017, 20:15
НУБіП України

VIVAT ACADEMIA! VIVANT PROFESSORES!

          26 травня 2017 року науково-педагогічні працівники кафедри української та класичних мов гуманітарно-педагогічного факультету взяли участь в урочистому  святкуванні 119 річниці університету.  

До 119 дня народження Національного університету біоресурсів і природокористування України гуманітарно-педагогічний факультет готувався довго та старанно. Було розроблено цілий план підготовки до визначної дати та розподілено завдання для кожної групи студентів.

Другий рік поспіль на стадіоні НУБіП України відбувається неймовірне дійство. Всі факультети та підрозділи університету зустрічають високоповажних гостей, змагаються у силі та спритності, беруть участь у концертній програмі, частують усіх бажаючих смаколиками власного виробництва і презентують себе.

 

            

 

Цього року до студентства завітав Прем’єр-міністр України Володимир Борисович Гройсман. Він відвідав новий, нещодавно відбудований корпус № 3, де поспілкувався з професорським складом університету на чолі зі Станіславом Миколайовичем Ніколаєнком. Зустрічали гостей студенти саме нашого факультету. Після ділової зустрічі всі бажаючі вирушили на урочистий концерт, який, незважаючи на негоду, покращив настрій усім присутнім.

Наш гуманітарно-педагогічний факультет підготував цікаві та пізнавальні розваги спеціально для відвідувачів. Для того, щоб отримати солодощі, потрібно було читати скоромовки та приказки німецькою, розмовляти французькою та складати речення на траві англійською. Крім цього, було створено англомовне панно для фото. Презентували свій факультет тільки найкращі студенти, які вільно володіють як мінімум трьома іноземними мовами.

Водночас на стадіоні відбувалися вражаючі міжфакультетські змагання. Серед різноманітних конкурсів, найгучнішим та найцікавішим виявилося перетягування канату. Паралельно змагались команди студентів та викладачів. За усім цим дійством пильно стежив проректор з навчальної і виховної роботи Кваша Сергій Миколайович.

Декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Дмитрович Шинкарук – ні на хвилину не полишав своїх студентів та викладачів, підтримуючи їх у всьому.

«Для мене мої студенти завжди на першому місці», – говорить він.

Закінченням святкування дня народження стала дискотека, влаштована спеціально для студентів нашого університету.

МІЙ ВИБІР – моя дорога, НУБіП України – моя перемога!

 

 студентка 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету

Денисенко Ірина

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook