Фізкультурно-спортивне свято з нагоди «Дня НУБіП України 2017»

19 травня 2017 року
НУБіП України, спортивний комплекс, стадіон, стрілецький тир

26 травня 2017 року Національний університет біоресурсів і природокористування України святкуватиме 119-річницю свого створення.

До програми святкових заходів входить фізкультурно-спортивне свято з нагоди «Дня НУБіП України 2017» День університету: визначаємо найспортивнішу студентську групу

Під час свята відбудуться змагання, ігри як серед студентів так і серед науково-педагогічних, наукових працівників факультетів, ННІ. Студенти протягом двох днів поміряються спритністю, кмітливістю, міткістю, силою, швидкістю у 8 вправах: 25 травня – стрибки через скакалку, шашки, стрільба кульова, бочче і 26 травня – перетягування канату, дартс, корпоративна сила – переміщення м’ячів, зустрічна естафета. Причому від факультету змагається студенти , які навчаються в одній академічній групі. Викладачам пропонується 26 травня програма з 6 видів: дартс, перетягування канату, судоку, колективне присідання, корпоративна сила – складання кубиків, бочче. З умовами проведення різних видів програми свята можна ознайомитися у  Положенні про фізкультурно-спортивне свято "День НУБіП України 2017" яке затверджено керівництвом університету і розміщено на сторінці Спорт/ Положення про змагання, бланки заявок в цьому розділі також розміщено Бланки заявок на свято "День НУБіП України 2017" студенти + НПП.

Запрошуємо на захоплююче видовище студентів, викладачів, випускників нашого вишу попередніх років, усіх бажаючих!

  Кафедра фізичного виховання

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook