29 травня 2017 р. відбудеться засідання науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин

25 травня 2017 року

29 травня 2017 р. у конф. залі о 11:00  відбудеться засідання науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:
1. Розгляд дисертації Хоменка Ярослава Васильовича, здобувача кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології на тему: «Розробка експрес-діагностикумів на основі дот-імуноаналізу при бруцельозі тварин та лейкозі великої рогатої худоби», подану на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.03 – ветеринарна мікробіології, епізоотологія, інфекційні хвороби та імунологія.
Науковий керівник: Скибіцький В. Г. – професор кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології, доктор ветеринарних наук, професор.
Рецензенти: Недосєков В. В., д. вет. н., професор; Ібатулліна Ф. Ж., к. вет. н., доцент.

2. Розгляд дисертації Вишневського Сергія Георгійовича, асистента кафедри терапії і клінічної діагностики на тему «Сечокислий діатез в індичат (діагностика, лікування та профілактика», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.01 – діагностика і терапія тварин.
Науковий керівник: Цвіліховський М. І. – декан факультету ветеринарної медицини, професор кафедри терапії і клінічної діагностики, доктор біологічних наук, академік НААН.
Рецензенти: Шевченко Л.В., д. вет. н., професор; Бойко Н.І., к. вет. н., доцент.

3. Розгляд дисертації Маринюка Миколи Олександровича, асистента кафедри терапії і клінічної діагностики на тему «Профілактика ранніх імунодефіцитів за ліпосомної корекції становлення колострального імунітету в організмі новонароджених телят», поданої на здобуття наукового ступеня кандидата ветеринарних наук зі спеціальності 16.00.01 – діагностика і терапія тварин.
Науковий керівник: Цвіліховський М. І. – декан факультету ветеринарної медицини, професор кафедри терапії і клінічної діагностики, доктор біологічних наук, академік НААН.
Рецензенти: Сухонос В.П., д. вет. н., професор; Голопура С.І., к. вет. н., доцент.

4. Про затвердження роботи комісії з атестації аспірантів 1-4 р.  навчання (Доп.:голова комісії з атестації аспірантів, директор НДІ здоров’я тварин, професор Засєкін Д.А.)

5. Різне.

 

Голова науково-технічної ради
НДІ здоров’я тварин, д.вет.н., професор Д.А. Засєкін

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook