Мінагрополітики сприятиме реалізації нового проекту "Фермерські товари"

23 травня 2017, 13:24

Міністерство аграрної політики та продовольства України буде сприяти розвитку нового проекту «Фермерські товари», розробленого гіпермаркетом «Ашан Україна» для малих та середніх фермерів.
Про це йшлось під час зустрічі заступника Міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції Ольги Трофімцевої з представниками одного з найбільших рітейлерів, який має на сьогодні 11 гіпермаркетів по всій країні.
«Підтримка малого та середнього виробника в Україні є пріоритетом для Мінагрополітики сьогодні. В рамках проекту головну перевагу матимуть саме невеликі українські фермерські господарства, які виробляють якісні продукти, в тому числі перероблені та готові для продажу в супермаркеті. Безумовно, це стане перспективних шляхом виходу малого та середнього виробника на мережі супермаркетів, а це – стабільний канал збуту продукції для агробізнесу, а значить і стабільна виручка і прибуток», - підкреслила Ольга Трофімцева наприкінці зустрічі.
Старт «Фермерських товарів» запланований на жовтень 2017 року з пілотного проекту в Київський області. Головна мета пілоту – відкриття нової торговельної точки, де реалізовуватиметься якісна та свіжа продукція, що виробляється українськими малими та середніми фермерами з регіону. 

Богач Л.В., к.е.н, старший викладач кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook