Освітній семінар в Швейцарії

21 серпня 2017, 12:54
НДІ економіки і менеджменту

 

ОСВІТНІЙ СЕМІНАР В ШВЕЙЦАРІЇ

 

 

«Програми, організація та методи навчання в Swiss Education Group»

 

 

18-25 серпня 2017 року,

 

 

http://www.swisseducation.com

 

 

 

 

 

Захід відбувається за інформаційного сприяння

 

 

Міжнародного науково-освітнього порталу http://galilei.in.ua/

 

 

Безліч інформації щодо грантів та стипендій, конкурсів, форумів та конференцій, літніх та зимових шкіл, тренінгів та семінарів за кордоном!

 

 

Реєструйтеся на сайті та регулярно отримуйте нові анонси!

 

 

 

 

 

Тематика семінару

 

 

1.    Swiss Education Group – вища освіта на найкращих традиціях швейцарської гостинності.    

 

 

2.    Академічні програми найвищої якості, акредитовані університетами Великобританії та США.

 

 

3.    Інноваційні методи підготовки. Як досягається ідеальний баланс між практичними та теоретичними знаннями?

 

 

4.    Спеціальні програми, заняття по яким розроблені та проводяться в співробітництві з партнерами-лідерами світової індустрії.

 

 

5.    Колектив викладачів світового рівня з великим академічним досвідом.

 

 

6.    Найвища якість студентського життя. Соціальні та спортивні заходи. Натхнення альпійських пейзажів.

 

 

7.    Великі можливості для початку кар’єри та стажування через SEG International Recruitment Forum. Глобальна мережа випускників.

 

 

8.    Культурне різноманіття студентської спільноти.

 

 

Учасникам семінару надається відповідний сертифікат за участь у семінарі. Участь у семінарі – безкоштовно. Сплачуються лише послуги туроператора «Алголь» (www.algol.com.ua), який забезпечує трансфер та готельне обслуговування.  

 

 

 

 

 

Програма трансферу та готельного обслуговування

 

 

Львів-Зальцбург-замок Нойшванштайн-Цюрих-Люцерн-Берн-Монтрьо-Женева-Мюнхен-Відень-Будапешт-Львів

 

 

1 день. 18 серпня. П’ятниця. Виїзд зі Львова. Нічний переїзд до Зальцбурга.

 

 

2 день. 19 серпня. Субота. Прибуття вранці в Зальцбург. Поселення в готель. Ночівля.

 

 

3 день. 20 серпня. Неділя. Виселення. Сніданок. Відвідування замку Нойшванштайн. Переїзд в  Цюріх. Вільний час в Цюріху. Поселення в готель на шляху до Люцерн. Ночівля.

 

 

4 день. 21 серпня. Понеділок. Сніданок. Прибуття в 10.30 в Cesar Ritz Colleges Люцерна. Семінар. Відпочинок в Люцерн. Переїзд в Берн. Поселення. Ночівля.

 

 

5 день. 22 серпня. Вівторок. Сніданок. Виселення. Переїзд в Монтрьо. Прибуття в 11.00 в HIM (Hotel Institute Montreux). Семінар. Переїзд в Женеву. Огляд міста. Нічний переїзд в Мюнхен.   

 

 

6 день. 23 серпня. Середа. Прибуття в Мюнхен. Вільний час в Мюнхені. Поселення в готель. Ночівля.

 

 

7 день. 24 серпня. Четвер. Сніданок. Виселення. Прибуття у Відень. Вільний час. Переїзд в Будапешт на огляд нічної ілюмінації. Нічний переїзд у Львів.

 

 

8 день. 25 серпня. П’ятниця.  Прибуття у Львів (біля обіду 13-14.00).

 

 

 

 

 

Вартість послуг туроператора

 

 

Трансфер, проживання та організацію вільного часу учасників стажування забезпечує туристична компанія «Алголь» (www.algol.com.ua).Вартість послуг складає гривневий еквівалент 455 євро, куди входить трансфер комфортабельним  автобусом за визначеним маршрутом, проживання в готелях зі сніданками (4 ночі) у двомісних та тримісних (за бажанням) номерах.

 

 

Консульський збір, послуги візового центру та страхування до вартості участі у програмі не входять та додатково самостійно сплачуються у відповідні інституції.

 

 

Бронювання місця учасника групи здійснюється за умови попередньої сплати частини від вартості послуг туроператору «Алголь» в еквіваленті 100 євро згідно рахунку, який буде виставлено туроператором. У випадку, якщо учасник з якоїсь причини відмовився від участі у програмі, вартість бронювання не повертається. Виняток – відмова консульства Швейцарії видати візу. Залишок суми, еквівалент 355 євро, сплачується на рахунок туроператора після отримання візи. Туроператор надає відповідний договір про надання своїх послуг. Кожний учасник укладає індивідуальний договір на обслуговування з туроператором «Алголь».

 

 

Факультативні екскурсії та вхідні білети в музеї сплачуються додатково. Бажаючі мають можливість замовити туроператору «Алголь» факультативні екскурсії за додаткову плату. Перелік факультативних екскурсій надсилається туроператором при укладанні договору.

 

 

Оформлення віз та відряджень учасників семінару відбувається за офіційним запрошенням представника Swiss Education Group.

 

 

Учасникам семінару запрошення на семінар та документи від туроператора для оформлення візи надаються після сплати бронювання місця в групі та укладення відповідного договору з туроператором.

 

 

Учасники семінару можуть брати з собою супроводжуючих. Супроводжуючі особи оформлюють туристичні візи, їм запрошення на стажування не надаються.

 

 

Увага! Коли відбудеться набуття Україною безвізового режиму, нагадуємо, що їм зможуть скористатися тільки власники біометричних закордонних паспортів. 

 

 

 

 

 

Всі учасники, які планують взяти участь у семінарі, повинні надіслати заявку та скановану копію першого розвороту закордонного паспорту на електронну адресу: [email protected] до 20 травня 2017 р.!

 

 

Тема листа: Семінар-Швейцарія Прізвище та Ім’я учасника

 

 

Вкладені файли, які будуть відіслані на електронну адресу, повинні мати обов’язкові назви, а саме:

 

 

·                            Заявка прізвище (учасника);

 

 

·                            Паспорт прізвище (учасника).

 

 

З питань оформлення віз та документів для перетину кордону, розподілу місць в автобусі та розселення, програми семінару та запрошень

 

 

консультування надається: [email protected]

 

 

 




С уважением,
information conference
[email protected]

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook