РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОГРАМИ «ГОЛОСІЇВСЬКА ІНІЦІАТИВА – 2020» НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

23 травня 2017 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 304

Відповідно до розпорядження ректора НУБіП України №7 від 04.05.2017 року та у зв’язку з підготовкою до проведення Вченої ради університету 24 травня 2017 року, в порядок денної якої включено питання «Про виконання Закону України «Про вищу освіту» колективом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК щодо підвищення якості навчально-виховної та наукової роботи» члени Вченої ради університету впродовж з 10 по 19 травня 2017 року відвідували та проводили аналіз діяльності  факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

 

Так, 22 травня комісія, в складі декана факультету конструювання та дизайну Зіновія Ружила та декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадима Кондратюка відвідала факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, де перевірила організацію навчального процесу та ознайомилася зі структурою факультету.

 

В рамках перевірки комісія оцінила правильність, коректність та своєчасність ведення документації деканату. Також відбулася досить плідна розмова між представниками деканату та перевіряючими з приводу обміну своїм власним досвідом організації роботи в деканаті та на факультеті в цілому в напрямку можливостей покращення організації роботи деканату та факультету. Разом з тим, членами Вченої ради були висловлені свої побажання і зауваження, які сприятимуть покращенню якості підготовки фахівців.

 

 

Зіновій Ружило,

Вадим Кондратюк

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook