Конференція «Ефективне свинарство 2017»

23 травня 2017, 1:53

   21-22 березня у Львові пройшла довгоочікувана всеукраїнська конференція «Ефективне свинарство 2017». Ініціатором та ідейним натхненником заходу, на якому фахівці господарств отримують нові знання і діляться досвідом, є відома не тільки в Україні, а й за її межами компанія Українські Ветеринарні Технології (УВТ).

Учасники заходу уважно слухали доповіді експерта зі світовим ім'ям в галузі свинарства, професора ветеринарної медицини, Голови Національного Інституту свинарства республіки Польща пана Зігмунда Пейсака:

- Респіраторні захворювання поросят. Лікування і профілактика.

- Ефективні заходи боротьби з АЧС. Забезпечення біобезпеки. Рання діагностика.

- Канібалізм - причини виникнення, заходи боротьби та профілактики.

          - Прояв клінічних ознак цирковірус на відгодівлю. Вплив строків вакцинації поросят на тривалість імунітету.

 

   Доповіді компанії «Сева Санте Анімаль Україна», в особі Бех Ольги, лікаря ветеринарної медицини, що спеціалізується на оптовому продажі ветеринарних препаратів:

- Синхронізація свиноматок, як інструмент для управління поголів'я і спосіб скорочення витрат.

         - Практичний досвід використання Альтрезіна в господарстві, викликали жваве обговорення присутніх в залі фахівців з господарств.

  Жвавий інтерес у практиків викликала тема «Внутрішньоматкове запліднення. За та проти. Економічні аспекти », в якій фахівці компанії IMV Technologies, світового лідера в сфері осіменіння ВРХ, розкрили алгоритм роботи зі спермою.

  У своїй доповіді Чорнозуб Тетяна, кандидат ветеринарних наук, компанія ТОВ «Укрвет», донесла важливість визначення показників концентрації сперматозоїдів в еякуляті кнурів.

  За доброю традицією, насичена і цікава програма заходу завершилася вечірнім банкетом з веселою і запальною шоу-програмою.

Наталія Ковальчук,

директор журналу Сучасне птахівництво

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook