Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту серед нагороджених та переможців Фестивалю науки – 2017 у НУБіП України

19 травня 2017, 13:00

Урочисте засідання, присвячене Дню науки, яке стало своєрідним підсумком Фестивалю науки – 2017 відбулося в університеті 19 травня. До учасників зібрання звернувся проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який привітав викладачів та студентів та побажав нових винаходів і творчих здобутків.

Вченим університету було вручено нагороди за вагомий внесок у розвиток науки та інновацій, високі результати у підготовці наукових кадрів, високі досягнення у винахідницькій діяльності, вагомий внесок у розвиток Спілки молодих вчених НУБіП України, активну публікаційну діяльність, організацію науково-дослідної діяльності організацію науково-інноваційної діяльності. Серед нагороджених за популяризацію вітчизняної науки завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідія Шинкарук.

Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко вручив відзнаки старостам наукових гуртків – переможцям Фестивалю студентської науки. Серед нагороджених дипломами другого ступеня студентський науковий гурток «Менеджмент і сьогодення» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту.

Художні колективи кафедри культурології вітали переможців пісенними композиціями. Святкування завершилося спільним виконанням Гаудеамусу та колективним фотографуванням.

Детальніше тут

Ірина Барановська

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook