Профорієнтаційна робота кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі триває

17 травня 2017 року

     Впродовж 16 травня 2017 року в трьох школах Бородянського району Київської області викладачами, аспірантами та студентами кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі факультету аграрного менеджменту була проведена робота з професійної орієнтації серед учнів-випускників 9- 11 класів. Зокрема, професор Луцій О.П., студент другого курсу денної форми навчання Щербина Р. Ю. та аспірант Луцій К.М. відвідали Пісківську гуманітарну гімназію, Тетерівську ЗОШ I-III ступенів ім. Ніни Сосніної та Мигалківське навчально-виховне об’єднання «Загальноосвітня школа I-III ступенів – дитячий садок».


     

       Під час зустрічі були проведені жваві дискусії між представниками НУБІП та директорами і вчителями цих навчальних закладів, обговорені актуальні проблеми навчальної, виховної роботи серед молоді та шляхи співпраці між закладами початкової, середньої та вищої професійної освіти в нашій державі.

 


 

     Учням та вчителям була надана детальна інформація про всі напрями навчання в НУБіП України, факультет аграрного менеджменту, кафедру маркетингу та міжнародної торгівлі, спеціальність «Маркетинг» та кваліфікаційні вимоги до сучасних фахівців з маркетингу та менеджменту. Від кожного доповідача учні отримали усвідомленні знання про переваги навчання в нашому університеті серед інших ВНЗ, а саме:
- зручне розміщення навчальних корпусів та гуртожитків в одному із самих прекрасних районів міста Києва;
- найвища якість підготовки майбутніх фахівців у галузі аграрного менеджменту та маркетингу;
- новітні інформаційні і мультимедійні технології навчання, сучасні аудиторії, лабораторії та комп’ютерні класи;
- можливість проходження виробничої практики в країнах ЄС з метою закріплення теоретичних знань та накопичення передового досвіду;
- право на отримання подвійної вищої освіти одного з найкращих університетів нашої країни (НУБІП), та одного із університетів Західної Європи, США, або Канади;
- привабливі перспективи обраної професії на ринку праці та багато іншого.

 


     Учням були представлені інформативні друковані матеріали кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, оригінальні відеоролики, які знімали наші студенти-маркетологи про навчання в НУБІП. Кожному із учнів були вручені друковані буклети з контактною інформацією про умови вступу та розпорядок роботи приймальної комісії (інформацією для вступника, правила прийому на 2017 рік, тощо).

     Висловлюємо щиру подяку директорам шкіл Герасименко Ірині Григорівні, Пилипенко Раїсі Володимирівні та директору гуманітарної гімназії Клокуну Олександру Олександровичу за надану можливість такої зустрічі і щиро зичимо Вам Великих і Талановитих учнів!

 

P.S. Бажаємо успіхів всім учням-випускникам у здачі ЗНО та у правильному виборі університету й Вашої професії!


 

Луцій О.П.

професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

Луцій К. М.

аспірант кафедри маркетингу та міжнарордної торгівлі

Щербина Р.Ю.

студентка другого курсу спеціальності "Маркетинг"
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook