Наукові здобутки кафедри паразитології та тропічної ветеринарії за 2016-2017 роки

15 травня 2017 року

 

15 травня 2017 року кафедра паразитології та тропічної ветеринарії взяла участь у щорічній виставці наукових досягнень факультету ветеринарної медицини з нагоди відзначення Днів Науки в НУБіП України.

Наукові здобутки було представлено більше 32 науковими працями, в тому числі, п'ятьма монографіями, патентом, науково-практичними рекомендаціями, науковими статтями (у наукових виданнях України, Scopus  і Web of Science), численними сертифікатами участі в наукових конференціях, семінарах і підвищення кваліфікації; здобутками за Держбюджетними науково-дослідними темами та двома дипломами кандидатів ветеринарних наук за 2016 і 2017 роки.

Завідувач кафедри паразитології та тропічної ветеринарії, професор Наталія Михайлівна Сорока, щиро подякувала усім присутнім за інтерес до представлених наукових досягнень кафедри і побажала успіхів та натхнення у подальшій науковій роботі.

За результатами оцінки наукових здобутків комісією у складі з п’яти чоловік, на чолі з професором С. А. Ткачук, кафедра паразитології та тропічної ветеринарії зайняла почесне II місце серед інших кафедр факультету.

 

К. вет. н., доцент, Раїса Слободян

 

 

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook