ВИХОВНА БЕСІДА "МОДЕЛЮВАННЯ СИТУАЦІЇ ВИСТАВКИ ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНИХ ПРИЛАДІВ"

13 травня 2017, 13:45

На початку травня  НПП кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей К. Якушко  та  А. Поліщук провели  спільний виховну бесіду  зі студентами  ННІ  енергетики, автоматики та енергозбереження   і ННІ  лісового та  садово-паркового господарства.
   Мета заходу -  посилення   міжпредметних, ділових, дружніх зв'язків між студентами різних  факультетів  та  обговорення  питань підготовки до виставки  електротехнічного обладнання.


Студенти  представили  свої проекти- плакати, які б  умовно  можна  було залучити  до  показу  за категоріями "Measuring" ("Вимірювальні  прилади"),  "Household devices" ("Побутові прилади"), "Generating"("Прилади для вироблення  електроенергії"), "Gardening" ("Пристрої  садівництва") та "Wood-working"("Пристрої  деревообробки").


      Кожна з  підгруп  учасників відповідала  за окрему  категорію, надала  англійською мовою  детальну  характеристику  відповідних зображених приладів (їх структуру, призначення, принцип дії, розмір, вагу, колір, виробника тощо), що і стало  основою  складання   подальших  іншомовних діалогів   між   відвідувачами умовної виставки.
Майбутні енергетики та  спеціалісти з деревообробки  визнали проведений  захід  цікавим та вдалим, насамперед,   через   його практичну  спрямованість моделювання  певних виробничих  ситуацій.

Старші викладачі кафедри англійської мови для

технічних та  агробіологічних  спеціальностей

А.В. Поліщук, К. Г. Якушко

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook