VI Фестиваль студентської науки - 2017

11 травня 2017 року
навч. корпус №11, читальний зал бібліотеки, 335а

 VІ Фестиваль студентської науки – 2017!

11 травня 2017 року прийняв естафету проведення «Фестивалю студентської науки – 2017»  механіко-технологічний факультет, метою якого є розвиток студентської наукової та інноваційної діяльності, а також залучення молоді до роботи у студентських наукових гуртках. Цей захід відбувається з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня науки.

Зі вступною промовою виступив директор НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК, д.т.н., професор Валерій Войтюк, який привітав усіх учасників Фестивалю та засвідчив актуальність заходу. До привітального слова долучився і декан факультету Ярослав Михайлович.

Студенти та викладачі заслухали доповіді про основні результати роботи студентських наукових гуртків. У рамках даного фестивалю було проведено конкурс наукових доповідей студентів.

 

Василишин Павло студент групи ПМО-1301 механіко-технологічного факультету, репрезентував результати роботи гуртка «Обґрунтування методів діагностування і прогнозування технічного стану машин», виступивши з доповіддю на тему «Моделі відновлення працездатності лісових мобільних енергетичних засобів з урахуванням технічного обслуговування», та за підрахунками результатів членів комісії посів 1 місце серед студентів механіко-технологічного факультету. Науковий керівник – кандидат технічних наук, старший викладач  кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М. П. Момотенка, Людмила Тітова.

 

2 місце виборов гурток «Ресурсозберігаючі системи та технології в АПК» Науковий керівник – к.т.н., доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М. П. Момотенка Микола Денисенко;

 

3 місце – зайняв гурток «Сучасні та перспективні теплові двигуни» Науковий керівник – к.т.н., доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Олексій Бешун.

Голова Спілки молодих вчених МТФ Людмила Тітова 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook