Професії майбутнього разом з НУБіП України

11 травня 2017, 18:44

Як обрати професію для душі, що одночасно приноситиме задоволення й гроші? Як допомогти випускникам у виборі професії? Які професії будуть затребувані в майбутньому?

На всі ці питання з легкістю й захопленням можуть дати студенти НУБіП України своїй майбутній зміні, адже ключовим етапом профорієнтації є інформаційний етап, на якому дуже важливо надати інформацію про стан і тенденції розвитку нових галузей, нових спеціальностей і доступні та достойні навчальні заклади. Консультації щодо вибору професій від студентів НУБіП України допомагають Вам змінити своє професійне життя на краще й зайнятися в майбутньому улюбленою справою, що буде приносити задоволення й матеріальну винагороду.

Студентки 3 курс спеціальності «Філологія» гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України Юлія Волощук і Тамара Булима ознайомили випускників спеціалізованої загальноосвітньої школи № 305 з поглибленим вивченням англійської мови, що розташована на околиці Дарницького району столиці та розкинула свої крила назустріч Дніпровим хвилям, зі спеціальностями нашого вишу, умовами вступу та перевагами навчання саме в НУБіП України.

Учні 11 класу з цікавістю дізналися про наш університет, який розташований у мальовничому Голосієво, й готовий відкрити двері своїм абітурієнтам, пропонуючи величезне різноманіття спеціальностей, особливо на гуманітарно-педагогічному факультеті, де цього річ, окрім традиційних і престижних спеціальностей «Філологія», «Соціальна робота», з’явилися нові, цікаві й затребувані на ринку праці спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Психологія».

Тож чекаємо на майбутніх абітурієнтів з Дарницького району столиці й сподіваємося на достойну зміну наших випускників.

Оксана Іванова,
завідувач кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook