4 травня профспілковий комітет коледжу організував для кращих студентів навчального закладу цікаву та захоплюючу подорож історико-культурними місцями Чернігівщини

5 травня 2017 року

Маршрут простягався від Ніжина аж до Корюківки. Першою зупинкою була Сосниця. Студенти з великою цікавістю оглядали літературно-меморіальний музей, присвячений життю і творчості видатного українського кінорежисера, класика світового кінематографу, сценариста, письменника і художника Олександра Петровича Довженка. На пам'ять залишилася світлина біля пам’ятника славетному земляку на території музею.

Далі шлях проліг до м. Мени. Тут відвідали зоопарк (зоологічний парк загальнодержавного значення), який є чудовою зоною відпочинку.

Наостанок познайомилися з кінно-спортивним комплексом «Бреч». Змістовною була розповідь екскурсовода, який зупинився на історії створення комплексу, провів стайнями та дав можливість дуже близько «поспілкуватися» з кіньми ганноверської породи, які народжені для того, щоб показати свою силу, грацію та красу в спорті.

А потім було милування мальовничими краєвидами Корюківщини, відпочинок на березі озера поблизу комплексу та повернення додому з відчуттям задоволення.

Ольга Кисла

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook