Чорнобиль не має минулого часу

26 квітня 2017 року

 26 квітня 1986 року почався відлік Чорнобильської катастрофи. Вона вразила весь світ, приголомшила людей страшним розмахом невідомої раніше біди, трагічні наслідки якої відчуватиме ще не одне покоління. Минули роки, а біль не вщухає, тривога не полишає людей, пов’язаних скорботним часом ядерного апокаліпса.

     Студенти коледжу з викладачем Мовчун Л.О. разом з представниками  влади та громадськості, учасниками ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, взяли участь у Мітингу-реквіємі з  нагоди Дня Чорнобильської трагедії, який відбувся у місті Бобровиця на пагорбі Слави біля пам’ятного знака «Героям Чорнобиля» 26 квітня.

     До пам’ятного знака студенти поклали живі квіти як символ дяки та шани героям, які вберегли рідну Україну  та світ від непоправного. Ця трагедія залищиться у пам’яті кожного із учасника мітингу, адже Чорнобиль не має минулого часу. Слід згадати, що біля нас живуть люди, які приймали участь у ліквідації аварії на ЧАЕС, ризикували своїм життям та здоров’ям заради щасливого майбутнього. Наше молоде покоління з розумінням до переживань і страждань цих людей з вдячністю схиляє голову перед їхнім подвигом.

Зав. економічного відділення    Коник А.А.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook