Куліш, вареники і народна пісня для солдатської душі від НУБіП України

5 травня 2017 року

Започаткована минулого року Радою молодих вчених факультету ветеринарної медицини НДІ здоров’я тварин благодійна акція «Санітарний день кафедр» продовжилась і цього року. Дана акція була приурочена 25 річниці Збройних сил України. Цієї осені молодь факультету активно провела збір макулатури на кафедрах та інших підрозділах. Активістам вдалося зібрати близько тони паперу.


Гарною новиною є те, що РМВ факультету захисту рослин, біотехнологій та екології підтримали нашу ініціативу та теж зібрали макулатуру на своєму факультеті. Спільно придбані медикаменти за вилучені кошти були передані представникам волонтерської групи зони АТО на передову.
Даний захід відбувся за сприяння директора НДІ здоров’я тварин Дмитра Адамовича Засєкіна, директора НДІ рослинництва, ґрунтознавства, біотехнологій та сталого природокористування Ковалишиної Ганни Миколаївни та деканів факультетів ветеринарної медицини Миколи Івановича Цвіліховського, а також захисту рослин, біотехнологій та екології Миколи Миколайовича Долі та агробіологічного факультету Віктора Олексійовича Забалуєва.


21 грудня 2016 року на базі факультету ветеринарної медицини відбулася зустріч представників Ради молодих вчених факультету ветеринарної медицини на чолі з Наталією Віталіївною Друзь та РМВ НДІ рослинництва, ґрунтознавства та сталого природокористування на чолі з Анною Валеріївною Сальніковою із представниками волонтерського руху із Запоріжжя, які регулярно виїжджають у гарячі точки Донбасу, а також опікуються пораненими бійцями, що перебувають на лікуванні у мобільних та стаціонарних військових госпіталях і цивільних медичних закладах, – головним редактором газети «Запорізька правда» Наталією Георгіївною Зворигіною та співробітником газети Тетяною Василівною Власовою.
Не оминули таку подію запорізькі та наші видання, що 3 травня були представлені нам особисто.
Звертаємося до інших факультетів підтримати дану ініціативу в цьому році.
 

Голова РМВ НДІ ЗТ Наталія Друзь.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook