Практична психологія та психологія особистості

3 травня 2017 року

 .

У рамках Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції кафедра соціальної роботи та психології провела секцію
«ПРАКТИЧНА ПСИХОЛОГІЯ ТА ПСИХОЛОГІЯ ОСОБИСТОСТІ»
 
Щирі вітання на адресу учасників Конференції були передані від дійсного члена Національної академії педагогічних наук України, доктора педагогічних наук, професора ЄВТУХА Миколи Борисовича.
З вітальним словом до учасників конференції, побажанням цікавих, інформативних доповідей та повідомлень, жвавих наукових дискусії звернувся завідувач кафедри соціальної роботи та психології доктор психологічних наук, професор ШМАРГУН Віталій Миколайович.
Презентаційна лекція з питань міжкультурної адаптації була представлена кандидатом психологічних наук ДЕНИСЮК Любовью Миколаївною. Наукові статті та тези були надіслані від студентів різних факультетів Національного університету біоресурсів і природокористування України.
З цікавими, змістовними доповідями виступили студенти 1-3 курсів гуманітарно-педагогічного факультету, що сприяли жвавій науковій дискусії.
Увага приділялася таким питанням: психологічні особливості емоційно-вольової сфери, розвиток інтелекту, надсвідомі психічні процеси, психологічна травма, розвиток етнічної самосвідомості, особливості впливу міжетнічних відносин на формування нації, етнопсихологічні особливості українців.
 
За результатами конференції були відзначені студенти з найкращими доповідями:
МАЦОЛА Вікторія, студентка 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
Гутевич Марина, студентка 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
ПІСКУН Таїсія, студентка 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
ЛУК’ЯНЕНКО Марина, студентка 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
Шолудько Наталія, студентка 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
ШПИЛЬОВА Анастасія, студентка 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
МОРОЗ Анастасія, студентка 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
НІКОЛАЄВА Анастасія., студентка 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
ПЕКАРЕВА Анастасія., студентка 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
ДЕМЧЕНКО Наталія, студентка 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
ШУЛЬГА Марина, студентка 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
ТИТОВСЬКА Анастасія, студентка 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
ТКАЧЕНКО Ірина,студентка 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету
 
Враховуючи те, що будь-яка наукова конференція є не тільки можливістю обміну думками та апробуванням своїх теоретичних напрацювань її учасниками, але і прекрасною нагодою для неформального спілкування та отримання незабутніх вражень, учасникам запам’яталася творча і тепла атмосфера конференції.
Організувати наукову конференцію справа відповідальна, тому висловлюємо щиру вдячність деканату гуманітарно-педагогічного факультету, який координував проведення Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції, а особисто декану гуманітарно-педагогічного факультету, професору ШИНКАРУКУ Василю Дмитровичу, заступнику декана з наукової роботи, професору КОВАЛЬЧУКУ Василю Івановичу, які доклали немало зусиль для її успішного проведення.
Дякуємо усім учасникам Конференції за цікаві доповіді і плідну роботу, сподіваємося, що такі конференції збагачуватимуть кожного з нас, вітчизняну наукову думку в цілому. 

 

Результати проведення науково-практичної студентської конференції свідчать про необхідність набуття студентами навичок пошуку нових напрямків та наукових здобутків. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook