Студентський інтелектуальний ринг на кафедрі загальної хімії

3 травня 2017 року

 

25 квітня 2017 року відбувся загально-університетський інтелектуальний конкурс «Хімічний брейн-ринг». І хоча цей захід став вже традиційним, в цьому році він зібрав рекордну кількість студентів – 12 команд (75 учасників), які представляли 6 факультетів та ННІ нашого університету.

У запеклих інтелектуальних баталіях команди демонстрували свої знання, кмітливість, намагаючись якомога швидше знайти відповіді на каверзні запитання ведучої брейн-рингу – старшого викладача кафедризагальної хімії Кравченко О.О.

Слідкувало за порядком та дотриманням правил поважне журі, яке представляли завідувач кафедри загальної хімії Антрапцева Н.М., доценти Кочкодан О.Д. та Солод Н.В., старший викладач Жила Р.С. У ході гри учасники команд продемонстрували знання з хімії, ерудицію та винахідливість, отримали гарний настрій та задоволення.

Незважаючи на велику кількість команд – учасниць брейн-рингу, у фінальному раунді перемогу виборювали 2 команди, які представляли механіко-технологічний факультет. І тільки на додатковому запитанні перемогу здобула команда першокурсників «С2H5OH» спеціальності «Транспортні технології (Автомобільний транспорт)», друге місце у чесній боротьбі виборола команда першокурсників «Боги моторів (спеціальність «Агроінженерія». А третє почесне місце у нелегкому поєдинку виборола команда «Top-men», яка складалася з студентів агробіологічного факультету та ННІ лісового та садово-паркового господарства (до речі, ця команда була створена лише перед початком гри, і до цього часу студенти з різних факультетів не були знайомі, але змогли продемонструвати командний дух).

 

 

Переможці та призери отримали почесні грамоти та солодкі подарунки. Але в цьому інтелектуальному конкурсі переможених не було, бо перемогли знання, інтелект, дружба, а це означає, що перемогли всі. Бо, як справедливо  стверджував дворазовий Нобелівський лауреат Л. Полінг: «Хіміки – це люди, хто насправді розуміє світ».

Кравченко О.О., Солод Н.В


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook