Круглий стіл до Дня охорони праці у Національному університеті біоресурсів і природокористування України

3 травня 2017 року
Наказом  № 350 від. 20.04.2017 року т.в.о. ректора НУБІП України І. І. Ібатулліна в Університеті 24–28 квітня 2017 р. проходив Тиждень охорони праці. В рамках підготовки до Міжнародного дня охорони праці проведено внутрішній аудит з питань охорони праці у підрозділах НУБіП з метою виявлення порушення нормативів безпеки та гігієни праці на робочих місцях, вжиті невідкладні заходів щодо їх усунення.
 
 
 
28 квітня ц.р. у бібліотеці навчального корпусу № 11 було проведено науково-практичний круглий стіл. У ньому участь взяли працівники відділів охорони праці та пожежної безпеки НУБіП України, викладачі кафедри охорони праці та інженерії середовища НУБіП України, магістри напряму «Працеохоронні засади в агроінженерії», представники Міністерства аграрної політики та продовольства України та робочих органів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.
З доповідями виступили завідувач кафедри охорони праці та інженерії середовища Войналович О.В. («Технічні регламенти безпеки як новий вид НПАОП згідно з європейськими стандартами охорони праці»), доценти Кофто Д.Г. («Оптимізація збирання та використання даних Білько Т.О. («Психофізіологічні аспекти викладання охорони праці в ВНЗ»), Марчишина Є.І. («Заходи для поліпшення умов праці працівників птахівничих підприємств»), Поліщук В.М. («Питання охорони праці на виробництвах біопалива»), Зубок Т.О. («Основні заходи щодо поліпшення умов та безпеки праці на лісокультурних роботах у лісгоспах»), асистенти Голопура С.М. («Новітні підходи інтерактивного навчання з питань охорони праці»), Марущак М.С. («Забезпечення пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей»). 
 
 
 
Керівник  відділу охорони праці та пожежної безпеки НУБіП України Голуб В.Б. проаналізував стан охорони праці у структурних підрозділах НУБіП України, проблеми та заходи для їх вирішення. Керівник сектору охорони праці Мінагрополітики Гнатюк О.А. провів аналіз змін у працеохоронному законодавстві за останні роки.
 
 

      У бібліотеці 11-го навчального корпусу  організовано виставку навчально-наукової  та методичної літератури з питань охорони праці, де представлено останні напрацювання викладачів кафедри ОПІС.

 

Заступник декана механіко-технологічного факультету   Т. Білько

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook