Результати проведення студентської науково-практичної конференції

27 квітня 2017, 9:28

27 квітня 2017 року у рамках проведення 71-ої студентської науково-практичної конференції «Сучасна гуманітарна наука в інтерпретації молодих дослідників» на кафедрі англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей відбулося засідання секції «Modern Achievements and Prospects in Engineering and Agrobiological Sciences».
Бажання взяти участь у конференції від кафедри виявило 30 студентів, які навчаються у НУБіП України на агробіологічному факультеті, механіко-технологічному факультеті, факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології, факультеті конструювання та дизайну, ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, ННІ лісового і садово-паркового господарства.
На засіданні секції з актуальними, змістовними і добре підготовленими доповідями виступило 15 учасників.


Доповіді характеризувалися науковою обґрунтованістю викладеної інформації, дослідницьким характером виконаної студентами роботи та свідчили про активну участь студентів у проведенні наукових досліджень. Висловлені у доповідях пропозиції мають практичне та теоретичне значення.

Наприкінці засідання президія у складі викладачів кафедри:
доц. Яременко Н.В., доц. Пономаренко О.Г., ст.викл. Березової Л.В., ст.викл. Поліщук Л.В., ст.викл. Поліщука О.С., асист. Глуховської Н.А. визначила найкращі доповіді.
Дипломом І ступеня нагороджено Маруду Данила, студента 2 курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології за доповідь «Energy drinks in our modern life» (науковий керівник  канд. пед. наук, доцент Яременко Н.В.) та Гулу Віталіну, студентку 1 курсу факультету конструювання та дизайну за доповідь «New achievements in construction» (науковий керівник - канд. пед. наук, доцент Пономаренко О.Г.)
Дипломом ІІ ступеня нагороджено Петрова Олександра, студента 1 курсу агробіологічного факультету за доповідь «No-tollage method» (науковий керівник – асист. Глуховська Н.А.)
Дипломом ІІІ ступеня нагороджено Каклюгіна Максима, студента 2 курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології за доповідь «How CRISPR is changing biological research» (науковий керівник – канд. пед. наук, доцент Яременко Н.В.)


Вітаємо учасників та переможців конференції та бажаємо подальших успіхів у науково-дослідній діяльності!
доцент кафедри англійської мови для технічних та
агробіологічних спеціальностей
Яременко Н.В.
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook