Кафедра педагогіки взяла участь у «Ярмарку професій»

29 квітня 2017 року

     В Парку відпочинку «Позняки» у Дарницькому районі міста відбувся міський профорієнтаційний захід закладів профтехосвіти м. Києва «Ярмарок професій»
     Участь у ньому за дорученням декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука взяла кафедри педагогіки у складі професора Вікторії Кручек, доцента Лесі Маценко, а також студентів магістратури Євгена Слівінського і Романа Моренчука.

     Гостями ярмарку були учні випускних класів київських загальноосвітніх шкіл, для яких професійно-технічні навчальні заклади підготували інформаційні матеріали, що висвітлюють їх діяльність. Майбутні абітурієнти мали можливість стати учасниками майстер-класів з ювелірного, перукарського, кухарського, кулінарного мистецтва, видавничої справи, дізнатись про тонкощі професій від майстрів-плиточників, ковалів, слюсарів, вишивальниць, стати свідками виготовлення художніх виробів із дерева» тощо.

     Неабиякий інтерес у відвідувачів викликала виставка зразків творчих робіт талановитих учнів. 

     Святковій та урочистій атмосфері сприяли виступи самодіяльних учнівських колективів, демонстрація моделей одягу, зроблених учнями професійно-технічних навчальних закладів швейного профілю. 
      Під час заходу проведено презентації робітничих професій, за якими здійснюється підготовка в професійно-технічних навчальних закладах; виступи. Тож і ми не могли пропустити чудову нагоду познайомитись та безпосередньо поспілкуватись з потенційними абітурієнтами, вчителями, представити для них спеціальності, за якими здійснюється підготовка на гуманітарно-педагогічному факультеті.

Руслан Сопівник,
завідувач кафедри педагогіки 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook