ННІ післядипломної освіти презентував свої можливості для навчання в Яготинській районній раді на Київщині

28 квітня 2017 року

     У Яготинській районній раді відбулась профорієнтаційна нарада щодо подальшого навчання випускників шкіл району в НУБіП. Участь у ній взяли професор кафедри публічного управління та адміністрування В.О. Пабат, головиа районної ради В.Г. Грицай, керуючий справами районної ради А.В. Саса, працівники виконавчого апарату районної ради, відділу освіти Яготинської РДА, керівники шкіл району, сільські голови.

 

     Віктор Пабат розповів про переваги навчання в НУБіП: статус національного і дослідницького університету, ступеневу освіту, програми академічної мобільності студентів, можливість проходження закордонних практик, розвинену інфраструктуру, перспективи працевлаштування. Він також розповів про історію університету, загальну концепцію підготовки студентів в контексті нового переліку освітніх програм та умови прийому на 2017/2018 н.р. та зупинився на перспективах і перевагах навчання, що вигідно вирізняють його серед інших. До таких можна віднести можливість отримання подвійних дипломів за міжнародними магістерськими програмами, наявність англомовних груп, широкий вибір магістерських програм тощо.

 

  Ще одна перевага навчання в НУБіП – можливість вступу на бюджетні місця, паралельного навчання в Україні та Європі, отримання подвійних дипломів про освіту (Україна – країни ЄС), виробничої практики за кордоном, планування власного бізнесу, підготовки заявок до міжнародних програм і грантів.
     Крім фахових знань, в університеті надають навички залучення інвестицій через міжнародні програми та гранти, оцінювання ефективності інвестиційної діяльності та міжнародних проектів, пошуку потенційних інвесторів та проведення переговорів, побудови фінансових моделей інвестиційних проектів. Тут навчать написати проект, розробити бізнес-план, формувати інвестиційні програми, визначати напрями інвестування та залучати проектне фінансування, визначати кількісні та якісні показники інвестиційних проектів, управляти часом, комунікаціями та ризиками.

     Крім того, після закінчення НУБіП випускники вмітимуть управляти бізнесом та інвестиціями, вести переговори з інвесторами та залучати інвестиції, планувати проекти, формувати проектні команди та управляти проектами, розробляти інвестиційну політику та інвестиційну стратегію. Здобуті знання та навички дозволять нашим випускникам працювати project-менеджерами, керівниками проектів, координаторами проектів, директорами проектів, інвестиційними менеджерами, аналітиками, керівниками інвестиційних відділів, бізнес-аналітиками з інвестиційної діяльності, інвестиційними консультантами тощо.

     Під час навчання на студентів чекають зустрічі з європейськими викладачами та дослідниками, участь у круглих столах, конференціях та семінарах, цікаві і корисні екскурсії.

     Наприкінці зустрічі Віктор Олексійович Пабат відповів на всі запитання, які цікавили присутніх.

Наталія Авраменко,
головний спеціаліст
Яготинської районної ради

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook