Кафедра ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька

Наукова робота студентів

Науково-дослідна робота студентів є одним із напрямів їх самостійної роботи, важливим чинником підготовки висококваліфікованих спеціалістів.
Зміст і характер науково-дослідної роботи студентів визначаються:
• – проблематикою науково-дослідної і науково-методичної діяльності кафедри.
• – тематикою досліджень, що здійснюються кафедрою у співпраці із виробництвом;
• – умовами дослідної роботи студентів, наявністю бази дослідження, можливостей доступу до потрібної наукової інформації, наявністю комп'ютерної техніки та кваліфікованого наукового керівництва.
Згідно з навчальними планами і програмами загальноосвітніх і фахових дисциплін кожний студент повинен оволодіти процесом наукового пізнання, виконуючи протягом усього періоду навчання завдання, які поступово ускладнюються і поглиблюються.

На кафедрі функціонують наступні гуртки:

- Студентський науковий гурток "Ветеринарна санітарія і гігієна" (Керівник: старший викладач Димко Роман Олександрович).

- Студентський науковий гурток "Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів" (Керівник: доцент Галабурда Марія Алімівна).

Гурток  «Інновації та дорадництво у ветеринарно-санітарній експертизі харчових продуктів і кормів» є добровільним науковим об'єднанням студентів, утвореним з метою організації та сприяння їх науково-дослідницької, дослідно-конструкторської та винахідницької діяльності.
Метою діяльності Гуртка є реалізація наукового і творчого потенціалу талановитих студентів Університету.

Основними завданнями Гуртка є:
− організація науково-дослідницької, дослідно-конструкторської та винахідницької діяльності;
− створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу членів Гуртка;
− залучення до участі в наукових конференціях, семінарах, експедиціях та інших науково-дослідницьких і просвітницьких заходах;
− створення сприятливих умов для активного залучення студентів до наукової діяльності;
− сприяння розширенню університетського, регіонального, всеукраїнського та міжнародного студентського співробітництва у сфері науки та інновацій; сприяння фізичному розвитку студентів та формування високих моральних принципів;
− розвиток взаємозв'язків з благодійними фондами, організаціями і об'єднаннями в Україні та за її межами; забезпечення і захист прав та інтересів членів Гуртка; сприяння інноваційній діяльності членів Гуртка; участь у громадському житті університету.

 
 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook