Відбулося відкрите заняття асистента Мишак Олени Олексіївни на тему "Veterinary Medicine. The Work of Veterinarians"

27 квітня 2017 року

       27 квітня 2017 року відбулося відкрите заняття асистента кафедри романо-германських мов і перекладу Мишак Олени Олексіївни на тему "Veterinary Medicine. The Work of Veterinarians" з дисципліни "Англійська мова за професійним спрямуванням".

 

Відкрите заняття було проведено зі студентами 1 курсу факультету ветеринарної медицини. В рамках проведення ознайомчої педагогічної практики були присутні студенти ОС Магістр «Соціальна педагогіка». 
 
 
Навчальний матеріал практичного заняття був підібраний відповідно до програми з дисципліни. Структура заняття повністю відповідала його меті − розвивати комунікативні вміння, творче та логічне мислення, ерудицію студентів, креативний підхід до вирішення практичних завдань.
 
 
 Ефективність заняття була зумовлена вдалою комбінацією різних видів роботи: усного мовлення, аудіювання, проведення презентацій та виконанням лексико-граматичних вправ. Елементи гри урізноманітнили заняття та сприяли засвоєнню лексичного та граматичного матеріалу. Різноманітність і доцільність форм роботи на занятті стимулювали творче мислення у студентів.
 
 
 
Відповідно до теми викладач Мишак О. О. використовувала на практичному занятті інтерактивні методи навчання: «мозковий штурм», рольова гра, метод вирішення ситуаційних завдань.  Під час проведення «мозкового штурму» студенти показали навички застосування професійної лексики на практиці,  висловили свої думки  про переваги та недоліки своєї майбутньої професії.
  
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook