Студенти - випускникам шкіл: до уваги землевпорядників потрапила Кам’янщина

28 квітня 2017 року

     Профорієнтаційна робота факультету землевпорядкування триває. Цього разу доцент кафедри землевпорядного проектування Олександр Чумаченко відвідав Кам’янку (Черкащина), де зустрівся зі школярами випускних класів Кам'янської загальноосвітньої спеціалізованої школи з поглибленим вивченням окремих предметів, Кам'янського еколого-економічного ліцею «Камелія», а також домовився про подальшу співпрацю з керівництвом Кам'янської загальноосвітньої школи №1.

 

      Було обговорено переваги навчання в НУБіП, особливості та перспективи навчання студентів в університеті, а також великий вибір спеціальностей, що відкриває широкі перспективи та можливості з працевлаштування, в т.ч. і за кордоном, можливості проходження закордонного стажування із паралельним поглибленням знань іноземних мов. 
     Окремо Олександр Чумаченко розповів про особливості та перспективи навчання на факультеті землевпорядкування. Обговорювалися питання пов’язані із сучасним веденням та забезпеченням земельно-кадастрових і геодезичних робіт в Україні.
     Учні цікавились питаннями кількості бюджетних місць, вартості навчання, умовами та вартістю проживання у гуртожитках. Особливу увагу було зосереджено на можливостях вишу надавати фахову військову підготовку студентів, із подальшим зарахуванням до молодшого командирського складу ЗСУ. 

     Після опитування учнів з’ясувалося, що дехто вже визначився із вибором вишу: Артема Степаненка, Євгена Кириченка, Артема Гнедіна, Юлію Ярему, Ярослава Антошина зацікавила перспективи навчання в НУБіП.

     За сприяння проведенню зустрічі висловлюємо подяку директору Кам'янської загальноосвітньої спеціалізованої школи №2 Людмилі Ємець та її заступнику Людмилі Чучко, директору Кам'янського еколого-економічного ліцею «Камелія» Олегу Чумаченку і директору Кам'янської ЗОШ  №1 Ларисі Бондаренко. Сподіваємся на подальшу співпрацю.

 Наталія Мединська

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook