Підготовка до відпочинку дітей співробітників та допомога бійцям АТО у полі зору профкому

27 квітня 2017 року

     25 квітня відбулося чергове засідання профкому співробітників НУБіП України. Як завжди на порядку денному засідання були актуальні питання життя профспілкової спільноти університету. Перше з них стосувалося узгодження дій факультетів, інститутів та інших структурних підрозділів університету щодо збору та передачі бійцям 12 батальйону продуктів харчування, оскільки ця робота має бути завершена до 3 травня. Приємно відзначити, що члени профкому мали чудову нагоду безпосередньо поспілкуватися із заступником командира цього батальйону Ратушним Миколою Даниловичем, який знайшов можливість бути присутнім на засіданні.  
     Микола Данилович, як кажуть, із перших вуст розповів про бойові будні свого батальйону, про високий бойовий дух наших захисників, про те, з якими труднощами стикаються бійці. Він відзначив, що підтримка колективу університетує надзвичайно важливою для них.

     Жвавою дискусією супроводжувалося питання порядку денного щодо літнього відпочинку дітей членів профспілки університету у таборі «Чайка». Табір «Чайка» Богуславського району розміщений у мальовничому місці на березі річки Рось, має чудову матеріальну базу і прекрасний колектив, уже понад 15 років гостинно приймає на відпочинок дітей наших співробітників. Тож не дивно, що у цьому році охочих провести літні канікули саме у цьому таборі набагато більше ніж у попередні роки. Незважаючи на те, що кількість замовлених путівок зросла у цьому році до 135, порівняно із 110 у минулому році, задовольнити заяви усіх бажаючих поки не вдається. На засіданні члени профкому дійшли згоди, що першочерговість у наданні путівок буде надана багатодітним сім’ям, сім’ям учасників АТО, сім’ям, де обоє батьків працюють в університеті

     Коментуючи рішення профкому щодо придбання профспілковою організацією спортивного інвентарю для кафедри фізичного виховання (м’ячі для волейболу та футболу, тенісні м’ячі тощо), голова профборо кафедри Федоріна Наталія Борисівна відмітила важливість цих заходів. Оскільки в університеті відбувається велика кількість спортивних змагань за участі викладачів, підтримка профспілкової організації сприяє популяризації спорту та здорового способу життя.
     Учасники засідання обговорили також питання надання грошової допомоги членам профспілки, які першочергово її потребують. Не залишилися поза увагою і наші ветерани та вдови учасників бойових дій, яким також до Дня перемоги рішенням профкому надана грошова допомога. 

Ростислав Тарасенко,
голова профкому 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook