РІЗНОСТОРОННІ ВПОДОБАННЯ НА КАФЕДРІ ЦИВІЛЬНОГО ТА ГОСПОДАРСЬКОГО ПРАВА

26 квітня 2017 року

21-23 квітня 2017 року у Львівському міському палаці культури імені Гната Хоткевича відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Зірковий грамофон талантів». Варто відмітити, що для деяких учасників це лише конкурс, але для колективу ансамблю пісні і танцю «Колос» – це, насамперед, нові знайомства та можливість, перш за все показати, чого достойний наш Національний університет біоресурсів і природокористування України.


    До участі запрошувалися талановиті діти та молодь, а також творчі особистості в категорії «Професіонали» за такими номінаціями, як «Вокальне мистецтво», «Хореографічне мистецтво», «Оригінальне мистецтво».


      З впевненістю, гідністю і честю на фестивалі представила себе хорова група ансамблю пісні і танцю "Колос" під керівництвом старшого викладача кафедри культурології Якимчука Володимира Яковича. Серед 160 номерів у різних номінаціях творчих колективів зі всієї України, наша хорова група виборола диплом лауреата 1-го ступеня у 4 віковій категорії і право представити Україну на одному із міжнародних фестивалів у Болгарії.


     Варто відмітити, що представники кафедри цивільного та господарського права також беруть активну участь у культурному житті університету та за його межами. В першу чергу, працівники використовують ті шанси, які надає університет. Так, активну участь у вищезазначеному конкурсі прийняла лаборант кафедри цивільного та господарського права Олексюк Вікторія.

 Вітаємо переможців, гордимося ними і віримо, що при таких талантах збудуться слова, що стали девізом фестивалю!

Шануймося, друзі,
Плекаймо таланти
У цім горобиновім ріднім краю,
Дай, Боже, нам сили стоять, як атланти,
Підтримати завжди Вітчизну свою.
Хай століття нове – ще не звідані далі,
Але впевнені ми: розкриє воно
Ті таланти, що нині отут розквітають,
Невичерпних сил молоде джерело!

Юлія Канарик
старший викладач кафедри цивільного
та господарського права
Влада Петренко,
лаборант кафедри цивільного 
та господарського права

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook