Відкрите лекційне заняття з навчальної дисципліни «Біржовий фондовий ринок» для бакалаврів спеціальності «Економіка підприємства»

25 квітня 2017 року

  20 квітня 2017 р. на 2 парі в 233 аудиторії 10 корпусу відбулося відкрите лекційне заняття ст. викладача кафедри біржової діяльності і торгівлі к.е.н. Хміль Наталії Вікторівни на тему: «Лістинг цінних паперів» з дисципліни «Біржовий фондовий ринок» для студентів 4-го курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Економіка підприємства».

 На лекції були присутні: заступник декана із заочної, дистанційної та екстернатної форми навчання, к.е.н., доцент М.С. Маршалок, завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі д.е.н., професор Н.П. Резнік, викладачі кафедри біржової діяльності і торгівлі (к.е.н., доцент В.О. Яворська; к.е.н., доцент Л.Л. Панкратова; к.е.н. доцент А.С. Кравченко; к.е.н., ст. викладач А.М. Слободяник).

 

 Під час проведення лекції студенти ознайомилися з поняттям, сутністю, особливостями та перевагами процесу лістингу цінних паперів на біржовому фондовому ринку, зокрема, рівнями лістингу; процедурою та вимогами до емітентів цінних паперів, які бажають отримати допуск до торгів на вітчизняних біржах; динамікою випуску різних видів цінних паперів, які допущено до торгів на фондових біржах України за останні 5 років. Також було розглянуто вимоги до лістингу цінних паперів на найбільших міжнародних біржах та особливості включення цінних паперів до біржового списку визначених організаторів торгів.

Присутніми викладачами та студентами було високо оцінено рівень проведення заняття, в т.ч., відмічено актуальність теми і поданого матеріалу, логічність, систематичність та взаємозв’язок матеріалу з попередніми темами, різноманітність використаних форм та методів подання інформації, вміння лектора зацікавити студентів.

 

 

 

 

Надія Резнік,

завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook