Запрошуємо до співпраці!

Національний університет біоресурсів і природокористування України, маючи широкі міжнародні зв’язки та налагоджені стосунки з понад сотнею провідних світових університетів, має честь презентувати спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

До навчання за згаданою спеціальністю запрошуються бажаючі стати висококваліфікованими фахівцями в розрізі налагодження, розвитку та виведення на новий рівень ділових зв’язків і комунікацій поміж різними за своєю структурою і функціональними навантаженнями суб’єктами міжнародних відносин та права.

Гуманітарно-педагогічний факультет, на базі якого відбувається підготовка фахівців-міжнародників, володіє високим професійним потенціалом професорсько-викладацького складу, забезпечує відмінні умови для опанування кількома іноземними мовами, фаховими знаннями і навичками.

До послуг студентів в стінах університету також створені сприятливі умови для індивідуального розвитку, зокрема участі в самодіяльних і професійних художніх колективах, реалізації різноманітних хобі, заняття фізкультурою і спортом.

 

Перейти на сторінку кафедри

 


Народний театр «Березіль»
Народний театр «Березіль»
Баскетбол
Баскетбол
Баскетбол
Волейбол
Волейбол
Карате
Карате
Карате
Спортивне орієнтування
Спортивне орієнтування
Спортивна аеробіка
Шахи
Шашки
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook