Члени гуртка «Дорадник» подали наукові роботи на II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук (15.12.2017)

15 грудня 2016, 19:56
НУБіП України

 

 

      15 грудня  2016 року відбулося засідання гуртка «Дорадник», на якому відбулося заслуховування наукових робіт зі спеціальності «Дорадництво». На розгляд було подано 4 роботи. Серед тем досліджень: «Розвиток дорадчої діяльності в аграрній сфері економіки», "Формування та розвиток консалтингу на підприємстві", " Організація консалтингової діяльності з поширення інноваційних технологій в рослинництві" та "Інформаційно-консультаційне забезпечення розвитку сільських територій". 

На даному засіданні були присутні члени кафедри аграрного консалтингу та сервісу, які і були експертами щодо вибору кращих  робіт для подачі на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук. 
Кафедрали, заслухавши доповіді студентів, переглянувши презентації та наукові роботи мала змогу перевірити достатність знань студентів із даної тематики, відзначити новизну та актуальність досліджень.
В результаті переможцями I туру стали магістри першого року навчання спеціалізації «Дорадництво» Журбицький Євген та Холявко Дмитро.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Бажаємо успіхів магістрам у подальшому проходженні процедур з подання наукових робіт на II тур конкурсу.
 
 

Ірина Кудінова

керівник гуртка "Дорадник"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook