Члени гуртка «Дорадник» слухачі зустрічі-дискусії «Стартап – це процес, який ідею перетворює на успішний бізнес» (24.02.2017 р.)

24 лютого 2017, 19:53
НУБіП України

 

 

      За ініціативи Наукового парку НУБіП «Стале природокористування та якість життя»  24 лютого 2017 року відбулася зустріч-дискусія «Стартап – це процес, який ідею перетворює на успішний бізнес». ЇЇ учасниками стали і члени гуртка «Дорадник». Ментором заходу виступив успішний підприємець, досвідчений бізнес-тренер, керуючий партнер першої в Україні інноваційної екосистеми Sikorsky Challenge Ігор Пеєр.

 
Потреба у проведенні такої зустрічі викликана сучасними тенденціями в якості освіти та зацікавленням бізнесу у новітніх розробках, технологіях та висококваліфікованих спеціалістах, які продукують університети задля розвитку економіки країни.
Розглядалися питання, яке місце у високотехнологічному світі займають нові ідеї початківців-стартаперів, а яке – вже готові розробки у вигляді патентів, прототипів та готових технологічних рішень. Тренер виділив основні позиції як виходити на ринки, вивчати потреби інвесторів, пропонувати продукт, без остраху вдосконалювати його, щоб залишатися конкурентоспроможним, клонувати та продавати технології з виробництва продукту.
 
 
 
Ірина Кудінова, 
керівник гуртка «Дорадник»


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook