На кафедрі аграрного консалтингу та сервісу успішно пройшла акредитацію підготовка магістрів спеціальності 8.18010004 «Дорадництво»

28 листопада 2016, 19:42
НУБіП України

 

 

 

       25 листопада в ННІ післядипломної освіти завершила свою роботу експертна комісія, яка працювала згідно із наказом Міністерства освіти і науки України № 229-А від 17.11.2016 р. «Про проведення первинної акредитаційної експертизи підготовки магістрів зі спеціальності 8.18010004 «Дорадництво» у період з 23.11.2016 р. по 25.11.2016 р. До складу експертної комісії були задіяні: Олександр Олексійович Школьний (голова комісії), завідувач кафедри менеджменту Уманського національного університету садівництва, доктор економічних наук, професор та ОленаІгорівна Шаманська, декан факультету економіки та підприємництва Вінницького національного аграрного університету, кандидат економічних наук, доцент. 

      Керівництвом ННІ післядипломної освіти були створені всі необхідні умови для роботи експертної комісії. Члени експертної комісії провели зустріч із тимчасово в.о. проректора з навчальної і виховної роботи Оксаною Зазимко та директором ННІ післядипломної освіти Марією Кулаєць.

      У ході зустрічі з Оксаною Зазимко було обговорено питання якості навчання студентів спеціальності «Дорадництво» та перспективи розвитку випускової кафедри. 
     Марія Кулаєць звернула особливу увагу на те, що для підвищення якості підготовки фахівців функціонує Рада роботодавців ННІ післядипломної освіти, а також навчальні плани адаптуються до системи вищої освіти США, країн ЄС.

      Після офіційних зустрічей експерти працювали з матеріалами акредитаційної справи, ознайомились зі станом кадрового, навчально-методичного, матеріального та організаційного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності 8.18010004 «Дорадництво».

      Комісія ознайомилась з контингентом студентів магістратури, які навчаються на спеціальності «Дорадництво», подивилась магістерські роботи, що готуються до захисту, навчально-науково-виробничу лабораторіїю з дорадчої діяльності, провела комплексну перевірку залишкових знань студентів, перевірила термін дії договорів на проходження практик студентами, а також стан наявності бібліотеки та її інформаційне забезпечення навчання з дорадництва.

      За результатами роботи експертною комісією було підписано позитивний експертний висновок первинної акредитаційної експертизи підготовки магістрів зі спеціальності 8.18010004 «Дорадництво» у НУБіП України.

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу,
Марія Кулаєць,
директор ННІ післядипломної освіти,
Тетяна Кальна-Дубінюк,
завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook