ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ РАДИ

23 квітня 2017 року
м. Глухів, Сумська область

20 квітня на базі Глухівського агротехнічного інституту імені С.А.Ковпака відбулося засідання регіональної студентської ради аграрних навчальних закладів Сумської та Чернігівської областей. Розпочалося засідання з вітального слова заступника директора з виховної роботи Сергія Журби та привітань запрошених гостей.

Серед учасників заходу були представники Ніжинського агротехнічного коледжу: Тетяна Романенко, завідувач відділення економіки, логістики та інформаційних систем та Катерина Повисша, студентка групи ОН 141.

Учасники заходу прослухали інформацію голови регіональної студентської ради, голови органів студентського самоврядування Глухівського інституту Наталії Янченко про роботу студентського активу навчального закладу, зокрема його структуру та основні напрямки діяльності.

З питанням щодо організації роботи студентської ради у 2017-2018 роках виступив Сергій Журба, який запропонував у наступному навчальному році провести конкурси «Студент року» та онлайн фотоконкурс «Я люблю свою професію».

Тетяна Романенко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook