Кафедра технології деревообробки: профорієнтаційна робота у вищих професійних училищах та коледжах

25 квітня 2017 року

     Протягом весняних днів співробітники кафедри технології деревообробки продовжили профорієнтаційну роботу і тепер навідалися до студентів коледжів та спеціалізованих училищ. 

     Так, завідувач кафедри технології деревообробки НУБіП України Олена Пінчевська та старший викладач Андрій Спірочкін з цією метою відвідали Київське вище професійне училище деревообробки, де поділилися з молодими спеціалістами інформацією щодо перспектив продовження навчання у НУБіП України та сьогоденням кафедри технології деревообробки.

     Наступною адресою став Львівський лісотехнічний коледж. Олена Пінчевська ознайомила із загальною інформацією про вступ та перспективами навчання у престижному навчальному закладі та потенційним працевлаштуванням.

     А вже 12 квітня асистент кафедри Сергій Мазурчук провів бесіду щодо продовження навчання у НУБіП України зі студентами Кременецького лісотехнічного колежу.

     Особливо випускників коледжу зацікавила можливість проходження навчальних і виробничих практик на провідних підприємствах України, які оснащені сучасним устаткуванням таких передових фірм як Weіnіng, Wood-Mizer, Volmer, Raute, Termolegno тощо і за кордоном.

  

     Зокрема, Базюк Юрій, Черпалюк Леонід, Бойко Іван проявили інтерес до можливості виконання науково-дослідних робіт на лабораторному устаткуванні кафедри технології деревообробки та планують підвищувати рівень знань обраного фаху в НУБіП України.

     В той же час 14 квітня асистент Олександра Горбачова побувала у Коломийському політехнічному коледжі, де ознайомила викладачів та студентів закладу із сьогоденням кафедри, культурно-масовими й освітніми заходами під час навчання в НУБіП України. Студенти цікавилися термінами вступної кампанії, переліком необхідних документів та вступних випробувань, можливістю отримання другої вищої освіти.

    Габорак Петро та Іванишен Ігор із групи Т-41 механіко-технологічного відділення оцінили перспективи навчання в НУБіП України та виявили бажання вступати на спеціальність «Деревообробні та меблеві технології». 

     На останок хочеться зазначити, що людина може бути по-справжньому щасливою лише тоді, коли знайде свою улюблену справу, коли житиме, творитиме в оточенні, що імпонує їй.
    А ще пригадуються слова Сенеки: «Якщо людина не знає, до якого порту вона пливе, жоден вітер не буде їй попутним». 

О. Малахова,
доцент кафедри технології деревообробки 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook