УЧАСНИКИ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «АНГЛІЙСЬКА МОВА» - СТУДЕНТИ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ

25 квітня 2017, 12:58

Національний університет «Львівська політехніка» – найстаріший вищий технічний навчальний заклад України та Східної Європи, заснований 1816 року як Цісарсько-королівська реальна школа. Університет складається з 16 інститутів, 114 кафедр, відокремлених навчальних закладів, громадських організацій та загальних підрозділів.
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 46 від 09.12.2016 року ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Англійська мова» серед студентів вищих навчальних закладів України, де англійська мова не є спеціальністю, відбувся на базі Національного університету «Львівська політехніка» з 19 до 21 квітня 2017 року.
Для участі в Олімпіаді запросили переможця І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Англійська мова» Білецького Данила, студента 1 року навчання ННІ ЕАіЕ.
Студентська олімпіада відбувалася в 2 тури:
 - перший тур: тестування на платформі Moodle з автоматичною перевір- кою результатів робіт;
 - другий тур: написання есе та усне спілкування.
Завдання Ι-го туру складалося із трьох частин: 1. Listening Comprehension (20 балів) 2. Reading Comprehension (20 балів) 3. Structure and Written Expression (20 ба- лів). Завдання IΙ-го туру складалося з написання есе (20 балів) та усного спілкування з членами журі на запропоновану тему (20 балів).
Під час оцінювання журі враховувало аргументованість, фаховість, логічність та повноту висловлювань студентів.

Складність завдань полягала у тому, що вони були спрямовані у напрямі інформаційних технологій, що не є фаховою лексикою Данила.

Попри те, що ми не отримали призове місце, Данило Білецький гідно представив наш університет з високими показниками знання англійської мови і отримав сертифікат учасника ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади.

Доцент кафедри англійської мови для технічних

та агробіологічних спеціальностей

Цимбал С.В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook