Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження здобули перемогу у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «Електромонтажник-2017»

24 квітня 2017 року

     21 квітня 2017 року на базі ННІ енергетики та комп’ютерних технологій Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка пройшов Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «Електромонтажник-2017» серед студентів вищих навчальних закладів. Цього року участь у ньому взяли представники восьми вишів, в т.ч. і НУБіП – третьокурсники ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Олексій Леляк і Юрій Кайденко

     Конкурс мав на меті удосконалити системи підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка», впровадження нових форм і методів у процес набуття майбутніми фахівцями професійних умінь і навичок і проходив у двох номінаціях – теоретична і практична підготовка. У першій перемогу здобув Олексій, а 3-тє місце у другій – Юрій. Підготовку і супровід студентів здійснювали асистент Сергій Ващишин і О. Окушко.

Володимир Козирський,
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook