Програмі подвійних дипломів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та факультету інженерії продукції Варшавського університету наук про життя виповнилося п’ять років

22 квітня 2017 року

     Магістерська програма подвійних дипломів «Енергетика і автоматика біотехнологічних систем в АПК» ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та факультету інженерії продукції Варшавського університету наук про життя відзначає перший маленький ювілей – п’ять років. 

     Завдяки цій програмі студенти отримують можливість навчатись у двох системах освіти, розширюючи таким чином можливості освоєння сучасної техніки, брати участь у науково-дослідній роботі та організації різноманітних заходів міжнародного рівня тощо. За цей час підготовку за нею пройшли і ще проходять Станіслав Горбачевський, Ростислав Баценко, Юрій Копійка, Владислав Берека, Станіслав Галицький, Вадим Передерій, Євгеній Кордик. Тематика їхніх магістерських дипломів пов’язана з використанням відновлюваної енергетики.

     Ще одним результатом реалізації програми є підготовка спільних, українсько-польських, навчальних посібників, грантів на виконання наукових проектів, взаємне стажування викладачів, аспірантів і студентів, участь у наукових конференціях. А також участь польської сторони у створенні науково-практичного центру тепличних технологій у Межигір’ї. Долучаються до цієї роботи і студенти. Наприклад, нашого Владислава Береку Варшавський університет наук про життя делегував на виставку «Освіта та кар’єра за кордоном» , що проходила цими днями у Києві.

     За багаторічну підтримку і розвиток співпраці наших підрозділів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження висловлює щиру вдячність декану факультету інженерії продукції Варшавського університету наук про життя професору Томашу Нуреку та завідувачу кафедри відновлюваної енергетики, професору Анджею Хоховскі. Вже у червні ц.р. наші колеги святкуватимуть 40-річний ювілей факультету інженерії продукції виповнюється, на який запросили і нас.
     Наразі працюємо над умовами подовження програми подвійних дипломів на наступні п’ять років. Дуже приємно, що керівництво обох університетів максимально сприяє розвитку системи освітньої мобільності для студентів.

Володимир Козирський,
директор ННІ енергетики, автоматики і
енергозбереження 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook