Завершилася спартакіада «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників з волейболу

21 квітня 2017 року

     З 10 по 20 квітня проходила спартакіада «Здоров’я» серед наукових, науково-педагогічних працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України з волейболу. В змаганнях взяли участь 122 співробітники університету. Змагання проходили за системою «до двох поразок» і в останні дні змагалися найсильніші команди, які пройшли складний турнірний шлях. Загалом, протягом змагань було зіграно 30 ігор. 

     В першій півфінальній грі зустрілися команди факультету захисту рослин, біотехнологій та екології та факультету ветеринарної медицини. У напруженій і видовищній боротьбі місце у фіналі виборола команда факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, рахунок гри 2:1.

     У другому півфіналі зустрічалися команди факультету конструювання та дизайну і агробіологічного факультету. З рахунком 2:0 перемогу здобула команда факультету конструювання та дизайну.
     У грі за третє місце між командами факультету ветеринарної медицини та агробіологічного факультету перемогу, з рахунком 2:1, святкувала команда агробіологічного факультету.

     У фінальній грі зустрілися команди факультету конструювання та дизайну і факультету захисту рослин. Обидві команди були достойними фінальної гри, адже протягом змагань показували стабільні результати. Гра була дуже напруженою і цікавою, вболівальники отримали задоволення від захоплюючого поєдинку. В результаті команда факультету конструювання та дизайну, яку очолював декан Зіновій Ружило, здобула перемогу у зустрічі і стала переможцем Спартакіади з волейболу.

Дмитро Магльований,
головний суддя змагань

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook