Визначилась краща ракетка з бадмінтону серед викладачів університету

21 квітня 2017 року

     19-20 квітня 2017 року відбувалася спартакіада «Здоров’я» серед науково-педагогічних працівників з бадмінтону. Запекла боротьба відбувалася, як в командному так і особистому заліках.

 

     Перше місце виборола команда гуманітарно-педагогічного факультету у складі Калуги Володимира доцента кафедри історії і політології та Отрошко Олени викладача кафедри фізичного виховання; 
     2 місцемеханіко-технологічний факультет у складі: Михайлович Ярослав – декан механіко-технологічного факультету та Тітова Людмила – старший викладач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка; 
     3 місцефакультет захисту рослин, біотехнологій та екології у складі: Антіпова Ігоря – доцента кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки та Гринчук Катерини – асистента кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки.
     4 місце посів агробіологічний факультет у складі: Іванюка Миколи –доцента кафедри землеробства та гербологіі та Карабач Катерини – доцента кафедри грунтознавства та охорониґрунтів.

     В особистому заліку:

              1 місця вибороли Калуга Володимир та Карабач Катерина;
              2 місця: Михайлович Ярослав та Тітова Людмила;
              3 місця: Антіпов Ігор та Петер Марія.

Блищик Катерина,
лаборант кафедри фізичного виховання 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook